Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen praktisch op iedere dakconstructie worden geplaatst. De gebruiksduur is meer dan 30 jaar. Daarom is het belangrijk dat naast een goede garantie het systeem wordt ontworpen op uw specifieke situatie.

Installaties om warmwater te maken (zonneboiler) plaatst ST/Warmte van Nefit/Bosch, OEG, Vaillant, Atag en Remeha. Een zonneboiler is al verkrijgbaar vanaf € 3500,-. Er is een besparing van 60% op het gasverbruik voor warmwateropwekking te realiseren.

De laatste paar jaar in pv-zonnepanelenland waren vrij dynamisch. ST/Warmte is steeds op zoek geweest naar de betrouwbaarste leveranciers en de beste kwaliteit. In DMEGC en APS hebben wij leveranciers gevonden die panelen en omvormers van onberispelijke kwaliteit maken met uitstekende garanties. DMEGC beheert het hele productieproces in eigen fabriek, van zandkorrel tot het uiteindelijke paneel. Tevens staan ze garant voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product met een hoog rendement.

De APS micro-inverters hebben een levensduurverwachting van 25-30 jaar. U hoeft ten opzichte van de goedkopere systemen met een string-omvormer dus geen investeringen meer te doen gedurende de levensduur van de zonnepanelen. Micro-omvormers verhogen daarnaast de opbrengst van een systeem met wel 25%. Een zonnepanelen-installatie wordt altijd geleverd met een monitoringmodule. Er is dus steeds goed inzicht in de prestaties van uw systeem.

Op basis van zonligging, hellingshoek, beschikbare oppervlakte en eventueel enkele foto’s kan ST/Warmte u binnen enkele dagen een aanbieding op maat doen toekomen.

Prijslijst zonnepanelen