Over ST/Warmte

Over ST/Warmte

Ruim 35 jaar erkend installateur

In 1988 begon ST/Warmte als erkend installateur in verwarmings- en warmwatercomfort. Toen bestond ons bestand nog alleen uit gasgestookte installaties.

Zo’n 20 jaar geleden heeft ST/Warmte zich aangesloten bij  vakgroep Klimaat & Duurzaam van Techniek Nederland. Vanaf dat moment zijn we ons gaan specialiseren in het installeren van warmtepompen, zonnepanelen en airco’s.

ST/Warmte is koploper op het gebied van toepasbare duurzame apparatuur voor uw woning of bedrijfspand in de regio.

Een adviseur vertelt u graag in een vrijblijvend adviesgesprek wat de mogelijkheden zijn om te besparen op de energierekening.

 

Impact maken

ST/Warmte is trots dat ze de shirtsponsor mag zijn van het Alphense Boys G-voetbalteam. Daarnaast spelen ook de teams van JO-23-1 en 2 in de shirts met het bekende logo.

We sponsoren veel verenigingen in ons werkgebied. Ons budget is niet onbeperkt helaas maar uw aanvraag voor sponsoring is altijd welkom via info@stwarmte.nl

 

Impact maken 2

Medio februari 2024 is ST/Warmte samenwerkingspartner geworden van Rijnvicus in Alphen aan den Rijn. Doel is om samen met de partnerbedrijven mensen met een net wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt doelgericht op te leiden in de energie en technieks-sector en garantie op werk te bieden.      Wij helpen door het beschikbaar stellen van middelen en kennis. We streven ernaar om tenminste 2 arbeidsplaatsen per jaar aan te bieden.

Wil je meer weten over dit werken en leren traject voor bijvoorbeeld assistent monteur volg dan deze onderstaande link:

Leerwerktraject Techniek en Energie – Rijnvicus