ST/Warmte is specialist in centrale verwarming

ST/Warmte plaatst en onderhoud uw cv-ketel. Deze cv-ketel zorgt voor de verwarming van uw huis en het warme water in keuken en badkamer. Vakkundig onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk, zo blijft de ketel veilig en energiezuinig werken en gaat hij langer mee. Meldt u aan voor jaarlijks onderhoud. Is uw ketel aan vervanging toe?  St/Warmte adviseert u in een duurzame oplossing voor het verwarmen van de woning. ST/Warmte is dealer voor alle bekende merken gas-combi-ketels.

Van uw combi-ketel, vloerverwarmings-installatie of radiatoren-systeem weten we het naadje van de kous. Deze kennis en de jarenlange ervaring in het vak garanderen de kwaliteit van ons werk. Daarbij houden we constant alle met u besproken details in het oog. Het nakomen van gemaakte afspraken en een perfect functionerende installatie naar uw wensen is dan ook vanzelfsprekend.

Meer informatie over de componenten waaruit uw verwarmingsinstallatie kan bestaan vindt u in het menu onder Producten. Denk aan airconditioning, zonnepanelen, warmtepompen, thermostaten en vloerverwarming. Maar ook over een huis zonder gas vertelt ST/Warmte u graag meer. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak of offerte aanvragen.

Offerte aanvragen