Airconditioning

Voor het even afkoelen van een slaapkamer of voor het permanent koelen van (delen van) uw huis of kantoorpand biedt ST/Warmte u de duurzame airconditioners van Hitachi, Hisense en Mitsubishi. Door toepassen van een airconditioner met warmtepompfunctie kan ook een zeer energiezuinig verwarmingssysteem gerealiseerd worden met een airconditioner. Met name in een kantoor-, speel-, of studeerkamer biedt deze mogelijkheid vaak een eenvoudige oplossing.

Hitachi biedt een uitgebreid aanbod aan airconditioners voor huishoudelijk en licht commercieel gebruik. Deze omvatten 1,6kW tot 8,00kW met alleen koelen of met warmtepompen, maar ook single en multi-split-omvormersystemen.

Hisense levert kwalitatief hoogwaardige klimaatsystemen die inzetbaar zijn voor zowel particulieren, commerciële als industriële ruimtes. Het uitgebreide producten programma en de door Hisense ontwikkelde regelsyst​emen sluiten naadloos aan bij de klimaatwens van de klant.

Een comfortabel binnenklimaat in uw huis of bedrijf is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich thuis.

Laat u informeren welke oplossing voor uw situatie het beste resultaat geeft.

Offerte aanvragen