Basisabonnement onderhoud

De onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van de fabrikant van uw apparaat. Uw apparaat wordt gecontroleerd op veiligheid en goede werking. Daarnaast worden de afstellingen gemeten en bijgesteld, de brander en wisselaar worden gereinigd en met een kritische blik worden storingen zoveel als kan voorkomen. De afspraak voor de uitvoering van het jaarlijks onderhoud maken wij altijd telefonisch vooraf op een door u gewenste dag en op het uur nauwkeurig. Na uitvoering ontvangt u een factuur.

Buiten kantooruren (8.30-17.00 u) of bij tijdelijke afwezigheid wordt uw oproep doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende storingsmonteur. Van ’s morgens 09.00 tot ’s avonds 21.00 reageert hij op uw boodschap : op werkdagen binnen 1 uur, op zaterdag, zondag en feestdagen binnen 2 uur. Spoedeisende storingen worden dezelfde dag nog verholpen. Overige storingen, indien nodig of gewenst, uiterlijk binnen 24 uur. Storingsnummer : 0172 574 691

Met het aanmeldformulier of telefonisch 0172 574 691 kunt zich aanmelden bij ST/Warmte voor het jaarlijkse onderhoud.

Via het menu ‘online afspraak maken’ komt u in onze online-agenda. Hier kunt u desgewenst zelf een afspraak inplannen op een door u gewenste dag en tijdstip.

Tarieven onderhoud

Aanmelden onderhoud

Ik wil me graag aanmelden voor het jaarlijks onderhoud van mijn combi-ketel.
Abonnementsprijs inclusief btw € 69,50

    <